trouwfotograaf-bij-de-arendshoeve_huibert-van-rossum-photography_10

Trouwfotograaf bij De Arendshoeve met Jelle en Andrea

In Bruiloft, Zuid-Holland by Huibert van Rossum

Trouwfotograaf bij De Arendshoeve
trouwfotograaf-bij-de-arendshoeve_huibert-van-rossum-photography_10

In de verte horen we het zachte geronk van – wat later blijkt – een prachtige Porsche oldtimer. En even later stapt Jelle met een grote glimlach de roomwitte auto uit. Net ervoor is Andrea in haar jurk gestapt en heeft ze haar sluier opgekregen. En nu loopt ze langzaam op Jelle af die verwachtingsvol met zijn rug naar de voordeur gekeerd staat. “Heel mooi!” Ja en dat zijn ze! Jelle & Andrea zien er prachtig uit. “Wat een mooi pak”, ja ook bij schoonmoeder valt het pak in de smaak. We bezoeken een paar adresjes in Gouda voor wat beelden van Jelle & Andrea om daarna onthaald te worden door alle gasten.

“Bij dezen verklaar ik dit samenzijn voor de voltrekking van het huwelijk van Jelle en Andrea voor geopend.” Bij het mooie Restaurant De Arendshoeve in Bergambacht vindt de huwelijksvoltrekking plaats. De ambtenaar van de burgerlijke stand weet de gasten aan het lachen te krijgen. Aan Jesse de eer om de ringen te mogen geven. En met een klap van de hamer zijn Jelle & Andrea door het huwelijk “aan elkaar verbonden”.

Dank Jelle & Andrea, dat ik bij jullie bruiloft aanwezig mocht zijn. Ik wens jullie samen het allerbeste toe!

Kapsel bruid: Jolanda Burger
Visagist: Skin Point
Trouwjurk bruid: Speksnijder Bruid & Bruidegom
Trouwpak bruidegom: Speksnijder Bruid & Bruidegom
Trouwauto: Porsche 911
Bloemendecoratie: Steinberg 123gold
Huwelijksvoltrekking, Receptie & Feest: De Arendshoeve
Bruidstaart: Bakker Casteleijn
Fotograaf: Huibert van Rossum Photography

Ditmaal was ik trouwfotograaf bij De Arendshoeve, misschien ben ik nog beschikbaar op jullie datum. Interesse? Neem dan contact met mij op!

Laat hier een leuke reactie achter