trouwen-op-schouwen-duiveland_huibert-van-rossum-photography_36

Trouwen op Schouwen-Duiveland

In Bruiloft, Zeeland by Huibert van Rossum

Trouwen op Schouwen-Duiveland met Jurgen & Mathilde,
 

 We kennen elkaar al van een eerdere familyshoot en een loveshoot. Kijk hier maar eens naar hun mooie loveshoot-foto’s. Nu is het zover.

De rode loper ligt al klaar als ik aankom bij het ouderlijk huis van de bruid. De voorbereidingen zijn in volle gang, de ballonnen worden opgeblazen en – pang – af en toe springt er eentje, een mooie strik wordt op de deur geplaatst. Ondertussen wordt het haar van Mathilde in een prachtig kapsel verwerkt. Ook Jurgen is wakker, collega Nynke die ik meegevraagd had als second shooter is ondertussen begonnen bij de bruidegom.

In een Volvo Kattenrug uit 1960 komt Jurgen aangereden. Die auto maakt de dag wel spannend. Van tijd tot tijd moet ie werkelijk worden aangeduwd. Gelukkig gaat dat vrij makkelijk en rijdt de auto vrij snel. In de mooie historische binnenstad van Zierikzee maakten we wat foto’s. Het weer zat ons lekker mee, na zo’n heerlijke zomer verwacht je ook bijna niet anders.

De bruidsmeisjes mochten ook even mee tijdens de reportage. Reuzespannend natuurlijk, gelukkig ontdooiden ze snel. En ook bij aankomst van het bruidspaar in het stadhuismuseum – het raadhuis van Zierikzee – mochten ze binnen rozenblaadjes strooien. Schattig!

In het hotel Hof van Alexander stond een mooie bruidstaart te wachten. Lekker smullen! Die groepsfoto’s waren ook hilarisch. Check de foto’s…. Daarna het diner.. Oeps het loopt wat uit.. De kerkdienst staat strak achter het diner gepland. Zal de dominee dan wachten? Toch maar het toetje over slaan. Tijdens de dienst blijk hoe muzikaal de familie is. Al tijdens het weggeven door de vader van de bruid klinken de trompetten. Mooi!

Het was een prachtige dag! Jurgen & Mathilde, super dat ik hier bij aanwezig mocht zijn! Veel geluk en een mooie toekomst toegewenst!
 

 
Kapsel bruid: Mirella van de Velde
Visagie bruid: Mirella van de Velde
Trouwjurk/trouwschoenen bruid: Ine’s Bruidsmode
Trouwpak/trouwschoenen bruidegom: Roka Rotterdam
Bloemendecoratie: Bloemhuis Magnolia
Trouwringen: Juwelier Postma
Huwelijksvoltrekking: Stadhuis Zierikzee
Receptie/Feest: Hotel Hof van Alexander
Bruidstaart: Bakkerij Ten Hove
Trouwvervoer: Volvo Kattenrug, Fam. Landegent te Burgh-Haamstede
Fotograaf: Trouwfotograaf Zeeland en de rest van de wereld
Second Shooter: Nynke de Jong
 
Gaan jullie ook trouwen aan op Schouwen Duiveland of hebben jullie misschien wel trouwplannen in het buitenland? Stuur dan gauw een berichtje om de datum te reserveren! Tot snel!

Laat hier een leuke reactie achter