stadhuis-van-gouda_huibert-van-rossum-photography_42

Trouwen in Stadhuis van Gouda met Robert en Marleen

In Bruiloft, Zuid-Holland by Huibert van Rossum

Huwelijk van Robert & Marleen ~ Trouwen in Stadhuis van Gouda

 
Versiering, decoratie, personalisatie van de bruiloft. Bij Robert & Marleen is alles uit de kast gehaald. Zelden dat ik een bruiloft zag waarbij zoveel aandacht is gegeven aan de aankleding van de verschillende locaties. Voor Robert is het een vroegertje. Ook Thamara (secondshooter) was hierdoor vroeg uit de veren. Vanuit Middelburg komt hij aangereden om op tijd voor de deur te staan bij zijn mooie bruid. Bij Marleen is het een drukte van belang, 2 kapsters tegelijk zijn bezig. De een met Marleen, de andere met haar zus. Op tijd stapt ze haar prachtige jurk in en al gauw horen we in de verte het donkere geluid van een 8-cilinder. In een stoere Chevrolet Corvette verschijnt Robert. Na een bezoekje aan de rivier de Lek dicht bij veerdienst Bergstoep vertrekken we naar Gouda waar de ceremonie in het Stadhuis van Gouda plaatsvindt. Een prachtig monumentaal pand midden op markt van Gouda. Ik begrijp wel waarom Robert & Marleen hier “ja” tegen elkaar gaan zeggen.

Ross Lovell te Krimpen aan de IJssel is de locatie waar gefeest gaat worden. Een aanrader om eens te gaan eten, wat was dat lekker! Er is nog even tijd om rond de molen een mini fotoshoot te doen net voordat de avondgasten arriveren. Het bruidspaar werd verrast met allerlei grapjes en stukjes en konden dit zichtbaar waarderen, ze lagen regelmatig in een deuk van het lachen. Heerlijk om te zien!De dag wordt afgesloten met sterretjes en een wensballon. Wat het bruidspaar wenste is natuurlijk geheim.
 
Robert & Marleen, ik wens jullie het allerbeste samen! Het was geweldig om bij jullie trouwdag te zijn!

 

 
Kapsel / Visagie bruid: Shine! by Jo
Trouwjurk/trouwschoenen bruid: Speksnijder bruidsmode
Trouwpak bruidegom: Speksnijder bruidegom
Trouwschoenen bruidegom: Floris van Bommel
Bloemendecoratie: De Sitter Bloemen
Trouwringen: Stadhuis van Gouda
Ambtenaar: Piet Looren uit Bergambacht
Duiven: Hoogendoorn Dierenhandel Stolwijk
Receptie/Feest: Ross Lovell (Krimpen aan de IJssel)
Bruidstaart: Jose van der Hek
Trouwvervoer bruidspaar: Chevrolet Corvette C7 Stingray van JS Trouwauto’s
Trouwvervoer daggasten: Kool trouwauto’s en Limousines
Videograaf: Erik van Heikoop Media
Fotograaf: Trouwfotograaf Stadhuis van Gouda
 
Hebben jullie ook trouwplannen in Stadhuis van Gouda of ergens anders? Stuur dan gauw een berichtje om de datum te reserveren! Tot snel!

Laat hier een leuke reactie achter