trouwen-in-kasteel-het-arendsslot_huibert-van-rossum-photography_125

Trouwen in Kasteel het Arendsslot

In Bruiloft, Zeeland by Huibert van Rossum

Huwelijk van Steef & Isabelle ~ Trouwen in Kasteel het Arendsslot

 
“Komt hij daar?” “Is het een oude BMW?” De zon – in het Zeeuwse Hoek – piept door het wat mistige weer. De vogeltjes fluiten. En Isabelle is zojuist in haar prachtige jurk gestapt. Alles is klaar voor de komst van de bruidegom. “Nee het is hem niet.” “Ze geven geen regen af. En een 10 voor activiteiten. Dus dat moet goed komen.” En goed kwam het. Tuut tuut. “Daar komt ie!” Inderdaad in een oude BMW E30 6-cilinder een model wat ik zelf ook super vindt. Steven stapt uit en belt aan. Hee goedemorgen, wat zie je er mooi uit. Super gaaf. Super mooi! Wow super mooie bloemen. Je ziet er echt mooi uit schat. Echt een mooi pak Steef. En gave schoenen!
 
De ceremonie gaat plaatsvinden in het Kasteel het Arendslot in ’s Heer Hendrikskinderen. Het jongste kasteeltje van Nederland! Zo wat een mooie plek is dat! Hennie Bosman, de gastvrouw, weet wat verwennen is. Het voelt alsof je in een Mediterrane omgeving vertoeft. Hier maken we aantal mooie reportagefoto’s voordat de gasten komen. Voor het zover is worden we nog getrakteerd op een gebakje van het franse kasteel. Een lekkere lunch wordt geserveerd. De ceremonie begint en Isabelle wordt weggegeven door haar vader. Dan volgt een mooie toost op het balkon, mogen de duiven weer los en eten de kinderen nog lekker van de snoeptafel. Na de kerkdienst gaan we heerlijk dineren in Mauritsof te IJzendijke. Een fantastische trouwdag met een superleuk stel!
 
Het was erg fijn dat ik als bruidsfotograaf bij jullie bruiloft mocht zijn! Heel veel geluk samen Steef & Isabelle!
   
Kapsel bruid: Kapsalon Haarfijn Philippine
Visagie bruid: Lestétiek! Hoek
Trouwjurk/trouwschoenen bruid: Bruidshuis Orchidee, Krabbendijke
Trouwpak bruidegom: TSJARI – trouwschoenen.com
Bloemendecoratie: Fliers, Oostburg
Huwelijksvoltrekking: Kasteel het Arendsslot
Ambtenaar: Kees Walhout
Receptie/Feest: Mauritshof, IJzendijke
Bruidstaart: Bakkerij van de Velde, Terneuzen
Trouwvervoer: Christian Waverijn
Fotograaf: Trouwfotograaf Arendsslot
 
Hebben jullie ook trouwplannen een kasteel in Zeeland of ergens anders? Stuur dan gauw een berichtje om de datum te reserveren! Tot snel!

Laat hier een leuke reactie achter