trouwen-bij-restaurant-de-hof_huibert-van-rossum-photography_18

Trouwen bij Restaurant De Hof – Dirk Jan en Ingena

In Oud-Beijerland, Zuid-Holland by Huibert van Rossum

Trouwen bij Restaurant De Hof – Dirk Jan en Ingena
 

 
“Voor mijn bruiloft had ik veel wensen, maar niet dat ik zou ruiken naar de drab van een puttenzuiger” zei Ingena droog. Tja, het was niet het enige deze dag. De Engelenburgerbrug in het Centrum van Dordrecht ging omhoog terwijl we net wilden passeren. De sleep zat toch niet zo vast als gedacht. Dit past allemaal wel bij de humor van Dirk Jan en Ingena. Ook de collega’s van Ingena konden het niet laten om de Giraffe Olaf die altijd in de klas van juf Snoep staat mee te nemen naar het feest in de Hof. De Hof in Renswoude waar eerder die dag de plechtigheid plaatsvond in de buitenlucht. Hoe heerlijk is dat. De ceremonie werd ook mooi omlijst met de klanken van Bach’s Grazioso en later de klanken van de harp. De trouwauto – een Audi A5 cabriolet – stond al lang op het verlanglijstje. Het moest en zou deze auto worden. Het stond ook vrolijk met de kleurrijke bloemen. Voor Dirk Jan was het geen straf om in deze cabrio zijn bruid Ingena in Klaaswaal op te halen. Ze genoten zichtbaar van deze dag. De hele klas mocht erbij zijn, hoe leuk voor de kids. Als mini bruidegommen en bruiden verwelkomden ze Dirk Jan en Ingena met bogen en liedjes. En natuurlijk mocht het bruidspaar een moeilijk spel doen, wat hun nog lukte ook. Olafjoe!! Trouwen betekende voor Ingena ook afscheid van de oude school. Gelukkig werd er snel een katoenen servet van tafel gegrist om de tranen te deppen. Een dag met een lach en een traan, een stijlvol bruidspaar, een prachtige locatie.

Of Giraffe Olaf weer terug is naar Oud-Beijerland of nu ook een plaats krijgt in Scherpenzeel vraag ik me nog steeds af.

Dirk Jan & Ingena, heel veel geluk samen! Het was me een eer om jullie dag te fotograferen.

 

 
Kapsel bruid: MIJN Hairstyling, Barendrecht
Trouwjurk/trouwschoenen bruid: Speksnijder bruidsmode
Trouwpak bruidegom: Jac Hensen, Almelo
Trouwschoenen bruidegom: Steenbergen Schoenen, Rijssen
Bloemendecoratie: Batenburg HomeTrends, Oud-Beijerland
Trouwringen: Juweliershuis Brummer, Almelo
Huwelijksvoltrekking/Receptie/Feest: Restaurant De Hof, Renswoude
Ambtenaar: Martin Zwaan
Toespraak bij ceremonie: Janne Fieret
Trouwvervoer: Trouwautoshop, Woudenberg
Videograaf: Heikoop Media
Fotograaf: Huibert van Rossum Photography
 
Hebben jullie ook trouwplannen in Renswoude of ergens anders? Stuur dan gauw een berichtje om de datum te reserveren! Tot snel!

Laat hier een leuke reactie achter