trouwen-aan-het-veerse-meer_huibert-van-rossum-photography_twistvliet_15

Trouwen aan het Veerse Meer

In Bruiloft, Winter, Zeeland by Huibert van Rossum

Barn Wedding – Feesten in Twistvliet Vrouwenpolder
 

 
In het donker druk ik op de bel van een prachtig huis. Als het goed is is de bruid hier… Er gebeurd helemaal niks, zou ze toch wel wakker zijn. Ik loop de tuin in naar de achterkant van het huis. Gelukkig, ik zie ze! “De bel doet het niet”. Ah vandaar… Samen met haar vriendin Carline en kapster Elline is ze bezig met de voorbereidingen. Wat een lol hebben ze!

Ondertussen is second-shooter Thamara bij Niels. Niels heeft zijn eigen wijze van voorbereidingen. Samen met zijn maten in “de keet” bereidt hij zich met een biertje voor op zijn dag! Heerlijk!

Het stoere geronk van de Mustang horen we al van ver. De eerste rit is naar opa en oma. Maar wat is dat? Bij het uitstappen ziet Cien een vlek op haar jurk. Pikzwart. Nee dat is geen modder! Oeps.. Wat zal het dan zijn? Smout kan het toch niet zijn? Gelukkig had oma nog het ouderwetse wondermiddel Drie Hoek zeep in huis. En warempel het ging er uit. Daarna wat fohnen om de stof droog te krijgen.

Wat is het Veerse Meer mooi in de winter! Het schemerige weer maakt het helemaal af. Op de steigers komen de bruidsjonkertjes erbij. In het begin zijn ze wat onwennig, maar naar een tijdje komen de boefjes los!

Het is echt een bruiloft waarbij alles een harmonieus geheel vormde. Prachtige locaties, aan het Veerse Meer, ook de feestlocatie Twistvliet is heerlijk om een feestje te vieren. Zeker met dit avondlicht! Wat was het genieten deze bruiloft!

Niels & Cien, wat was het leuk om er bij geweest te zijn! Dank jullie wel! Alle goeds samen!

 

 
Kapsel / Visagie bruid: Elline van Damme
Trouwjurk bruid: Orchidee Krabbendijke, merk: Creations of Leijten
Trouwschoenen bruid: Elsa Stevie
Trouwpak bruidegom: Van Westen
Trouwschoenen bruidegom: Giorgio
Bloemendecoratie: Joeke Verhoeven
Trouwringen: Juwelier Poot Yerseke
Huwelijksvoltrekking: Landgoed Twistvliet
Bruidstaart: Bakker Boer
Fotograaf: Trouwfotograaf Huibert van Rossum Photography
 
Gaan jullie ook trouwen in Zeeland of hebben jullie misschien wel trouwplannen in het buitenland en zijn jullie op zoek naar spontane bruidsfoto’s? Stuur dan gauw een berichtje om de datum te reserveren! Tot snel!

Laat hier een leuke reactie achter