trouwen-aan-de-zeeuwse-kust_nick-en-jet_huibert-van-rossum-photography_033

Trouwen aan de Zeeuwse Kust met Nick en Jet

In Bruiloft, Vriendinnenshoot, Zeeland by Huibert van Rossum

Trouwen aan de Zeeuwse Kust met Nick en Jet
 

 
Zelden heb ik zo’n relaxte bruiloft mee gemaakt als met Nick & Jet. Het was in de ochtend al mooi weer op het moment dat Henriette haar prachtige jurk aantrok met hulp van moeder en zus. Een gezellige boel! Goede vriendin Marije – helemaal vanuit Australië – genoot mee via FaceTime.
De familie staat buiten om de bruidegom op te wachten. “Ah, ik dacht even dat ie op die fiets kwam.” Hoor ik een zusje zeggen. Al snel erna hoorden we het geluid van een sportieve Audi. “Daar komt ie!” Met een grote grijns stapte Nick uit. “Hoe is het, hebben jullie er zin in?” Riep hij naar ons. “Ik zal maar aanbellen.” En daar drukte hij op de bel. “Je ziet er prachtig uit, Jet!” En nee, het is toch geen rode jurk.
 
Om wat foto’s te gaan maken vertrokken we naar het pittoreske Zierikzee. In het monumentale centrum van Zierikzee is het altijd mooi foto’s maken. We hadden genoeg tijd. En Nick bedacht om van de gelegenheid gebruik te maken om het terras op te zoeken. Jet en zijn goede vriend Jorian – tegelijkertijd chauffeur – en ik vonden dat uiteraard ook een goed idee. En o ja, we stappen ook maar even binnen bij Omoda. Tenslotte heeft Jet hier jaren gewerkt. Fantastisch die spontane acties. Na een XL gebakje van Brasserie Concordia vond Nick het ook wel tijd voor een biertje. Toch geweldig om zo relaxt te zijn op je eigen bruiloft? Ze houden duidelijk van gezelligheid. Echt super!
Halverwege de route naar het gemeentehuis van Tholen stopte de Audi plotseling. Wat was er aan de hand? Jet bleek een bij onder haar jurk te hebben…. “Ahhh, een wesp in mijn jurk!!!” Nick kreeg ‘m gelukkig snel te pakken.
 
Heerlijk om te zien dat bruid en bruidegom en ook hun gasten lekker genoten en geinen met elkaar. Heerlijk om zo’n dag vast te leggen. De dag eindigde met een fantastisch buffet bij De Zeeuwse Kust in Renesse. Net voor het feest losbarstte hebben we nog even wat foto’s gemaakt in de opkomende mist.
Ik zou nog zoveel meer kunnen vertellen, het wordt tijd voor de foto’s.
 
Nick & Jet. Het was super gezellig om samen met jullie de dag door te brengen. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie een fantastisch huwelijk tegemoet zien. Veel geluk!
   
Kapsel bruid: Beauhair. Alinda van Moolenbroek
Visagie bruid: Salon Beeldschoon in Zierikzee
Trouwjurk/trouwschoenen bruid: Honeymoon shop
Trouwpak/trouwschoenen bruidegom: Roka Rotterdam
Bloemendecoratie: Bloemwerk Ira v.Dijke
Trouwringen: Steinberg in Rotterdam
Huwelijksvoltrekking: Gemeentehuis Tholen
Ambtenaar: Olga vd Werf
Receptie/Feest: Strandpark De Zeeuwse Kust, Renesse
Bruidstaart: Lynn’s Bakery
Trouwvervoer: Audi A6
Fotograaf: Trouwfotograaf Zeeland en de rest van de wereld
 
Gaan jullie ook trouwen aan de Zeeuwse Kust in Renesse of hebben jullie misschien wel trouwplannen in het buitenland? Stuur dan gauw een berichtje om de datum te reserveren! Tot snel!

Laat hier een leuke reactie achter