spontane-bruidsfotos-met-paul-en-marion_huibert-van-rossum_49

Spontane bruidsfoto’s met Paul en Marion

In Bruiloft, Gelderland, Zuid-Holland by Huibert van Rossum

Spontane bruidsfoto’s met Paul & Marion
 

 
“Lieve Paul,
Vandaag is het
dan eindelijk zover!
Onze grote dag
Ik kan niet wachten
om je te zien, kom
maar snel verder
xx je bruid” 

Deze natte septemberdag is de dag van prinses Marion en haar prins Paul. Voorbij is het mooie zomerweer. Toch is het niet minder sprookjesachtig. Het was nog donker op het moment dat ik in Aalst aankwam bij het ouderlijk huis van Marion. Niet alleen donker, het goot ook van de regen, dus was het rennen naar binnen! Dat in de regen rennen konden we ook doen bij de aankomst van Paul. Hij niet natuurlijk, boven hem werd een grote paraplu gehouden. Gelukkig regende het niet de hele dag. Speciaal voor deze dag lag de motorboot van de bruidegom klaar om even een klein rondje te doen over de Afgedamde Maas. De ceremonie van deze prins en prinses vond plaats bij Kasteel Ammersoyen. Ik vind het fantastisch dat er zoveel mogelijkheden zijn om te trouwen. Trouwen in een kasteel is dan helemaal bijzonder!

Afterweddingshoot
Op de bruiloft zelf was er maar een klein momentje om met de rubberboot te varen. Hoe leuk is dat om nog eens met de eigen Rigid Inflatable Boat in bruidskleding het water op te gaan terwijl de zon langzaam achter de horizon wegzakt. Dat klinkt romantisch vind je ook niet? Dat vonden Paul en Marion ook. We prikken een datum en inderdaad is er een prachtige zonsondergang. Ik hijs mezelf in een surfpak en met een onderwaterhuis voor mijn camera duik ik het Spui in bij Nieuw-Beijerland. M’n oren worden gewassen door de kielzog van de snelle boot. Resultaat mag er zijn toch?

Paul & Marion, fijn dat ik jullie fotograaf mocht zijn.

 

 
Kapsel / Visagie bruid: Hair by H
Trouwjurk bruid: Speksnijder bruidsmode
Trouwpak/trouwschoenen bruidegom: Gentlemen mode – Oud-Beijerland
Bloemendecoratie: Bloemmijntje
Trouwringen: Juwelier van Leeuwen – Barendrecht
Huwelijksvoltrekking: Van der Valk ‘Hotel Ara’ – Zwijndrecht
Bruidstaart: Bakkerij van Horssen
Trouwvervoer: Auto Ventura B.V. – Goes
RIB/Boot: eigendom bruidegom
Videograaf: Tony Groep
Fotograaf: Trouwfotograaf van prinsen en prinsessen
 
Gaan jullie ook trouwen in Nederland of hebben jullie misschien wel trouwplannen in het buitenland en zijn jullie op zoek naar spontane bruidsfoto’s? Stuur dan gauw een berichtje om de datum te reserveren! Tot snel!

Laat hier een leuke reactie achter