Robert-Lianne_Huibert-van-Rossum_Photography_13

Robert en Lianne Trouwfotograaf Kapelle

In Bruiloft, Zeeland by Huibert van RossumLeave a Comment

Robert en Lianne Kapelle

30 april vertrok ik ’s morgens vroeg naar Kapelle voor de bruiloft van Robert en Lianne. Onderweg raakte ik een deel van de gril van mijn auto kwijt omdat ik een aanrijding had met een plotseling overstekende (arme) haas. Gelukkig kwam ik heelhuids aan en begon voor mij als fotograaf een prachtige dag. Robert en Lianne hebben elkaar ontmoet in de trein en zo gingen we op pad naar Stoomtrein Goes-Borsele om foto’s te maken. In een nostalgische Eend reed Robert zijn mooie bruid rond. De Eend haalde net 60 km per uur en hoestte en sputterde af en toe, dit had juist charme. Ook in het gemeentehuis kwam het thema ‘trein’ nog een keer terug door twee stoere jochies die, al fluitend, met bijpassende petten de ringen overhandigden. Fijn om deze dag trouwfotograaf Kapelle te zijn! Super om deze dag zo met dit lieve bruidspaar mee te maken! Veel kijkplezier!

Boek nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Laat hier een leuke reactie achter

Leave a Comment