MASTERS OF-WEDDING-PHOTOGRAPHY-Huibert-van-Rossum-Photography

Master of Wedding Photography

In Awards, Bruiloft by Huibert van Rossum

Master of Wedding Photography! YES YES YES!!!! Een Master Award! Zó SUPER blij mee! Een award voor de beste, meest bijzondere en vernieuwende bruidsfoto’s van Nederland, België en Luxemburg.
 
Ik mag me nu Master of Wedding Photography noemen! Yeah!! Hoe cool is dat!
 
De Masters is een fotowedstrijd voor de beste trouwfotografie van Nederland, België en Luxemburg. Door de internationale jury Sam Hurd (USA), Victor Hampke (Duitsland) en William Lambelet (Frankrijk) zijn dit kwartaal de nieuwe awards uitgereikt aan de beste, meest bijzondere en vernieuwende trouwfoto’s.

18922086_1867972243462665_5245101028774102514_n

Het moment herinner ik mij nog goed! Het was een prachtige bruiloft, waarbij de kerkdienst plaats vond in een unieke L-vormige tent. Buiten regende het zachtjes en in de punt van de L sprak Elienne haar persoonlijke trouwbelofte uit aan JP. Direct daarna was deze liefdevolle knuffel, die weinig van de bruid laat zien, maar wel de emotie van het moment. En te midden van tentpalen, statieven, touwen en een bewegingsruimte van een halve vierkante meter kon ik dit vast leggen. Echt super! Het was direct één van mijn favo foto’s van die dag. Ook leuk die kleine details van een doorgekrast woord en een prachtige persoonlijke tekst erom heen. Love it!
Wil je het blog zien van JP & Elienne? Lees dan hier verder.
 
Ga je trouwen in 2018 en ben je op zoek naar een Master of Wedding Photography? Neem dan contact met mij op!

Laat hier een leuke reactie achter