Stefan-en-Danielle_Huibert-van-Rossum-Photography_14

Loveshoot Stefan en Danielle Keukenhof

In Loveshoot by Huibert van Rossum

Loveshoot Stefan en Danielle Keukenhof

De avond voor de loveshoot waren Danielle en Stefan gezellig creatief bezig en maakten samen een “save the date” slinger. De rok van oma werd hiervoor opgeofferd. Ze kwamen trouwens niet met één slinger… maar met wel drie om het hele plaatje compleet te maken. Dit spontane, vrolijke en enorm verliefde stel (ja en dan bedoel ik dus ook écht énorm verliefd 😉 wilden deze foto’s gebruiken om aan hun familie en vrienden hun trouwdatum bekend te maken. Erg tof idee! We spraken af in de Keukenhof te Lisse wat zeker een gave locatie is voor een mooie voorjaarsshoot. Je word er direct vrolijk van de mooi gekleurde tulpen, narcissen en hyacinten. We schuilden af en toe even in de kas “Alexander” want het was niet altijd droog. Toch waren er nog genoeg momenten waar we buiten foto’s konden maken terwijl het voorjaarszonnetje heerlijk scheen. Het was best nog een beetje koud en sommige bezoekers hadden medelijden met Danielle die persé een hip zomerjurkje aan wilde voor deze shoot. Danielle merkte droog op dat ze merkte dat het toch echt nog geen zomer was.
Nu dit blog online komt heeft dit stelletje net hun trouwdatum bekend gemaakt aan hun familie en vrienden door middel van een fotopuzzel en een creatief fotoalbum. Als ze al zo enthousiast tijdens een loveshoot zijn.. wat moet dat dan wel niet worden tijdens hun trouwdag op 14 april 2016?
Danielle en Stefan… van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!! Veel succes met alle voorbereidingen en blijf zo van elkaar genieten als dat jullie nu al doen! :)
 

 
Geef je lief een loveshoot cadeau!  

Laat hier een leuke reactie achter