Richard-en-Kirsten_Huibert-van-Rossum-Photography-96

Gestylde loveshoot van Richard en Kirsten

In Loveshoot, Zuid-Holland by Huibert van Rossum

Gestylde loveshoot van Richard en Kirsten

Het was nog even spannend of de perenbomen van landgoed De Peerdegaerdt in bloei zouden staan. Gelukkig hielp het mooie weer van de dagen voorafgaand aan deze gestylde shoot wel een handje en kwam de bloesem voorzichtig tevoorschijn aan de perenbomen van het ras „Comtesse de Paris”. Meta Prins styliste bij Stijl en Puur verzorgde de romantische styling van deze zonnige fotoshoot, mooi om te zien hoe alles bij elkaar paste en hoe ze met gezellige romantische accessoires de toch al mooie omgeving nog romantischer maakte. Alhoewel ik het niet verkeerd had gevonden om zelf op het kleedje te gaan te gaan zonnebaden genietend van een gezond sapje was het als fotograaf tof en inspirerend om dit leuke, verliefde stel te fotograferen in deze mooie gestylde boomgaard. Wist je trouwens dat De Peerdegaerdt ook een unieke trouwlocatie is? Het was een mooie dag waarop de zon heerlijk scheen, wat ervoor zorgde dat het frisse briesje niet zo koud aanvoelde. Kirsten is een enorme paardenliefhebber, nog niet zo lang geleden sprong Kirsten zonder aarzeling op een grote knol om te gaan ringsteken. Het was daarom helemaal in Kirstens straatje dat de Friese Hengst „Minne”, waarvan Helen Sturm van de Peerdegeardt de eigenaresse is, ook nog even langskwam om hen te begroeten. Wat een indrukwekkend mooi en stoer dier! Richard kreeg een snelcursus van Helen zodat hij even later met „Minne” aan zijn zijde liep alsof hij dat al jaren deed, waarbij goed opgelet werd dat Minne niet per ongeluk even op Kirstens tenen ging staan 😉 Na dit extraatje gingen Kirsten en Richard gezellig samen een sapje drinken en genieten van gezonde aardbeitjes. Ook een aantal foto’s met een prachtige oude typemachine mochten niet ontbreken. Kirsten en Richard gaven elkaar een mooie brief op vergeeld papier die nu vast boven hun bed hangt want wat een lieve woorden hadden ze naar elkaar geschreven!
Nadat dit gelukkige stel een wandeling door de Peerdegaerdt had gemaakt kwamen ook de ganzen nog voorbij waggelen over het gras met ontelbaar veel madeliefjes. Dit was een onverwachts moment en ik kan je vertellen… een rijtje gakkende witte ganzen en Kirsten en Richard.. is een fotogeniek stelletje bij elkaar 😉
Als feestelijk einde gooiden Richard en Kirsten heel wat handjes papieren confetti naar elkaar toe. Ze konden er geen genoeg van krijgen en omdat de wind heel wat confetti meenam besloten stylist Meta en assistente Lianne een handje te helpen. Ze moedigden Kirsten en Richard extra aan terwijl ze  confetti hun kant op lieten waaien. Dit vrolijke stel, had daarna nog wel even tijd nodig om de confetti uit elkaars haren, mond en kleren te plukken. Haha. Wat een heerlijke shoot was dit!!
Wil je ook zo’n gestylde loveshoot? Zaterdag 27 juni 2015 wordt er een soortgelijke dag georganiseerd. Beperkte plaatsen beschikbaar. Wil je zeker zijn van een plekje samen met je geliefde, stuur dan alvast even een berichtje dan houden we je op de hoogte over de locatie, het tijdstip e.d. Het enige wat je zelf mee moet nemen… is een goed humeur en een berg liefde :-)
 

 
Geef je lief een loveshoot cadeau!

Laat hier een leuke reactie achter