Familyshoot / day-in-the-life shoot

Een rijk leven is een verzameling van kostbare momenten. Deze spreuk zag ik eens in de buurt achter een raam op een krijtbord staan. Die kostbare momenten zijn precies ook wat ik met mijn fotografie wil vast leggen.

Wat zijn dan die kostbare momenten? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Denk eens terug. Waar kijk je met een warm gevoel op terug? Dat je moeder je troostte nadat je gevallen was? Samen met je zusje op de trampoline springen? In bomen klimmen met je neefje? Het voorlezen net voor het slapen gaan? Het kneepje van opa in je wang? Een watergevecht in de tuin? De knuffel waarmee je iedere avond in slaap viel? Dit zijn de dingen die je nog herinnert, hoeveel meer van die momenten doen zich op een willekeurige dag voor in jullie gezin? Kleine dingen die je misschien een dag erna al zou vergeten. Wat zou het waardevol zijn als je hiervan foto’s hebt!

Investering
De investering voor een day-in-the-life shoot begint bij – tijdelijk gereduceerd tarief – 499* euro voor 4 à 5 uur fotografie. Een hele dag is ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte op.
Je ontvangt 75 professioneel bewerkte foto’s in hoge resolutie, geschikt voor bijvoorbeeld het maken van een afdruk op canvas. Naast de digitale foto’s ontvangen jullie ook een schitterend album van 15 x 15 cm met 30 bladzijden. Grotere albums zijn ook mogelijk!
*) excl. reiskosten van €0,35 / km.

Hebben jullie ook zin in een ongeposeerde shoot van jullie gezin? Maak dan nu een afspraak!

Boek nu een familyshoot!