oud-beijerland_gorinchem_merwede-merwezicht_huibert-van-rossum-photography_42

Bruiloft in Merwezicht Gorinchem

In Bruiloft, Zuid-Holland by Huibert van Rossum

Bruiloft in Merwezicht Gorinchem
oud-beijerland_gorinchem_merwede-merwezicht_huibert-van-rossum-photography_42
Wijnand en Wilma
De liefde vastleggen tussen twee mensen blijft boeiend. En ook op deze mooie dag in oktober was dat niet anders. De bruidegom, Wijnand, voorzien van een dikke statige Volvo XC90 haalde zijn prachtige bruid Wilma, in een hele mooie bruidsjapon, op in het altijd bruisende Oud-Beijerland (je weet wel de plaats van dorpse charme en stadse allure). Voordat we naar het gemeentehuis reden voor de huwelijksplechtigheid, bezochten we wat mooie stekjes in de buurt van Gorinchem. Wilma en Wijnand weten de leuke plekjes wel te vinden. Op deze herfstdag was er mooi natuurlijk licht in het bos van het Lingebos. Het bruidspaar picknickte, genietend van de lekkere oktoberzon, aan de rivier de Merwede. De reportage was lekker relaxed, het bruidspaar houdt wel van humor wat het erg gezellig maakte!
De ambtenaar van de burgerlijke stand was niet zomaar iemand, het was de vader van Wilma. Hoe mooi is dat om de trouwambtenaar te zijn van je dochter en schoonzoon. Persoonlijker dan dit kan eigenlijk niet. Na de ceremonie reden we een paar straten verder om te bubbels open te trekken bij restaurant Merwezicht Gorinchem met uitzicht over de rivier. Het “mooiste restaurant van Zuid-Holland” dicht bij het historische centrum van Gorinchem. De familieleden hadden niet stil gezeten voorafgaand aan de bruiloft, de ene anekdote na de andere werd verteld of op een creative manier ten gehore gebracht. Na het buffet vertrok het gezelschap na de Grote Kerk in Gorinchem voor de kerkelijke bevestiging.
 

 
Wijnand en Wilma, we wensen jullie veel geloof hoop en liefde in jullie huwelijk! Veel geluk in jullie stekje in Werkendam!
 
Gaan jullie ook trouwen? Stuur dan gauw een berichtje om te checken of jullie datum nog vrij is! Tot snel!

Videograaf: Joran Beeftink

Laat hier een leuke reactie achter