20160520_JJJ_Huibert-van-Rossum-Photography_41

Bruiloft in het Koetshuis in Rotterdam

In Bruiloft, Zuid-Holland by Huibert van Rossum

Jan-Jaap + Joliza, afgekort JJJ 😉
 20160520_JJJ_Huibert-van-Rossum-Photography_75
 
JJJ trouwden op 20 mei 2016! Samen met secondshooter Lianne begonnen we de dag bij de bruid thuis waar de kapster nog druk bezig was. Daarna gingen we naar de bruidegom die zijn mooie pak aantrok met bijpassende Happy Socks. Samen met vriend Jeftha vertrok Jan-Jaap in de stoere trouwauto, een dikke BMW 7serie, richting de Hervormde Kerk in Sommelsdijk om daar zijn mooie bruid op te wachten. Eindelijk daar kwam ze het pad opgelopen! Deze first-look was zo mooi! Bij de bruid tranen van geluk en een trotse bruidegom die zijn bruid bewonderde! Voor de reportage gingen we naar het Havenhoofd in Middelharnis, het miezerde een beetje maar daar trok het bruidspaar zich niets van aan. Vriendin Nelleke reed met ons mee om te assisteren! JJJ schommelden er op het Havenhoofd op los, dikke lol hadden ze! Op de kaart voor de daggasten stond: ‘Vandaag staat liefde, vreugde en Gods zegen centraal. Want…wij gaan trouwen!!! Geniet met volle teugen van deze dag’. Dat wilden JJJ voor hun gasten en zelf genoten ze zeker ook! Wat hebben we gelachen tijdens de shoot! Heerlijke humor heeft dit stel! Hierna reden we naar Rotterdam naar het NAI waar we genoten van een heerlijke lunch, confetti en champagne en maakten we op een paar locaties gave foto’s! JJJ hadden een mooie ceremonie in het koetshuis, waar ook weer veel gelachen werd! Gods zegen over hun huwelijk werd gevraagd in een dienst in de mooie Adriaen Janszkerk naast Het Koetshuis in Rotterdam. De hele dag was gevuld met gezelligheid!
We zouden nog heel veel kunnen zeggen over deze bruiloft, over het weggeven van de bruid (Lianne kreeg er spontaan een brok van in haar keel) over het nichtje wat zo lief de ringen kwam brengen etc. Jullie zijn gezegend met een stel heerlijke vrienden en familieleden! Ook weddingplanner Dorien Breen willen we graag een compliment geven! Wat had ze alles tot in de puntjes en zo mooi geregeld! Overal waar je op de trouwlocatie keek kon je weer iets leuks ontdekken wat Dorien gestyled had. Top!
 
JJJ stuurden een dag na hun huwelijk een appje waar we helemaal blij van werden: “We hadden het er vannacht nog over hoe blij en fijn we het vonden dat we jullie gekozen hadden om onze bruiloft te fotograferen. Zo relaxed en gezellig! Nogmaals bedankt”. Dat was natuurlijk super leuk om te lezen!
 
JJJ, jullie zijn een fantastisch stel, heerlijk spontaan (we vergeten sommige opmerkingen van Joliza waarschijnlijk nooit meer 😉 We wensen jullie ontzettend veel geluk in jullie huwelijk! Dank jullie wel dat wij erbij mochten zijn op jullie mooie en gezellige trouwdag! ps. het wijntje was heerlijk!

 

 
Ga je trouwen? Maak snel een afspraak!

Laat hier een leuke reactie achter