maarten-dineke_rhoon_nieuw-beijerland_abbenbroek_abel_huibert-van-rossum-photography_44

Bruidsreportage van Muis en Dino

In Bruiloft, Zuid-Holland by Huibert van Rossum

Bruidsreportage van Muis en Dino ~ Huibert van Rossum Photography vangt herinneringen in beeld ~
 Referentie bruidegom Maarten: “Elke keer als ik een foto van ons zie dan komt heel dat gevoel van die dag weer naar boven, gewoon prachtig!”  Referentie bruid Dineke: “Wat een prachtige foto’s!! Huibert heeft momenten vastgelegd van onze dag op een manier zodat je ze door de foto’s terug te kijken ze echt nog een keer beleefd. Heel bijzonder. Bedankt Huibert! Je bent een geweldige fotograaf!”
 maarten-dineke_rhoon_nieuw-beijerland_abbenbroek_abel_huibert-van-rossum-photography_108 
“Wat zal ik doen bij de veerpont tussen Nieuw-Beijerland en Spijkenisse, een enkeltje of toch een 10-strippenkaart.” Bedacht ik me ’s morgens vroeg onderweg naar de bruidegom. “Doe toch maar een strippenkaart, je ziet me nog wel een aantal keer hier.”

Bij het ochtendgloren leek bruidegom Maarten nog relaxed in zijn korte broek. Al hapte hij wel wat snel bij de grapjes die zijn familieleden maakten. En wat een stoer pak had hij aan, het stond als gegoten en helemaal in de stijl van Maarten. Aan details had hij zeker gedacht. Gilet met vuurwerk-patronen (vuurwerkfanaat als hij is), happy socks met hartjes en zelfs een fel gekleurde boxershort.
In de stoere witte Mercedes onderweg – via de veerpont – naar zijn bruid. Op een bruggetje stond Maarten toch wat zenuwachtig te wachten totdat eindelijk Dineke zijn schouder pakte. Altijd leuk zo’n eerste ontmoeting buiten! Wow, wat was ze mooi in haar prachtige trouwjurk! Met twee leuke bruidsjonkers vertrokken we voor de reportage naar de Ruïne van Abbenbroek (net weer aan de overkant, dus weer op het veer en weer terug 😉 ). Wat een leuk stel is het ook, Maarten de grapjas doet lekker gek en was stiekem best een beetje emotioneel deze dag en de heerlijk nuchtere bruid Dineke die zichtbaar genoot en zich zeker niet op de  kast liet jagen. In het gemeentehuis van Piershil gaf de vader van Dineke haar weg. Na de kerkdienst in Abbenbroek (jaja, met de speciaal gereserveerde veerpont) begon het feest met een prachtige donkerbruine bruidstaart in Abel.

Muis en Dino, ik vond het heerlijk om er bij te mogen zijn. Ik wens jullie een huwelijk vol liefde, humor, geluk en vuurwerk 😉 toe.

Muis en Dino 4ever!
 

 
Gaan jullie ook trouwen en willen jullie ook zulke té gekke foto’s? Stuur dan gauw een berichtje om te checken of jullie datum nog vrij is! Tot snel!
 
Bruidsjurk: Honeymoonshop Rotterdam
Hairstylist: Hair By H
Trouwpak: Smit Mode Hendrik-Ido-Ambacht
Bloemen: Bloemmijntje
Feestlocatie: Restaurant Grevelingen

Laat hier een leuke reactie achter