martijn-jo-anne_bruidsreportage-in-walcheren_huibert-van-rossum-photography_03

Bruidsreportage op Walcheren

In Bruiloft, Zeeland by Huibert van Rossum

Martijn & Jo-Anne,
 
Bruidsreportage op Walcheren
 martijn-jo-anne_bruidsreportage-in-walcheren_huibert-van-rossum-photography_16
Als fotograaf kom je veel verschillend trouwvervoer tegen, van paarden tot tractors, van hele oude auto’s tot spiksplinternieuwe auto’s. Dit keer was het wel een heel groot vervoersmiddel. Als monteur van bedrijfswagens kan Martijn het natuurlijk niet laten om zijn bruid op te halen in een prachtige blauwe Amerikaanse truck, een Peterbilt 359 uit 1984! Dat maakt gelijk indruk :) De dag begon wat buiig, gelukkig konden we terecht bij de Timmerfabriek in Vlissingen, een prachtige plek voor als het weer even niet mee zit. Daar aangekomen piepten de eerste zonnestralen al door de prachtige grote ramen. We maakten nog een aantal foto’s bij de vuurtoren van Westkapelle. Videograaf Jelle van Sluijs heeft met zijn DJI-drone mooie beelden gemaakt, ook in dit blog is een gave foto hiervan opgenomen! Bedank Jelle voor de fijne samenwerking!
Altijd al, houd ik van Walcheren, met al die mooie plaatsjes waar we langskwamen – Aagtekerke, Meliskerke, Oostkappele, Westkappele, Domburg – heerlijk om een bruidsreportage op Walcheren te hebben!
Martijn & Jo-Anne straalden de hele dag! Wat mooi om van liefde en geluk, als fotograaf, mee te mogen genieten! Martijn & Jo-Anne, Gefeliciteerd en blijf stralen zoals jullie op de trouwdag straalden!
 

 
Ook op zoek naar een Trouwfotograaf op Walcheren of heel ergens anders? Neem dan contact contact met mij op!

Laat hier een leuke reactie achter