20150918_Pieter-Henriet_Huibert-van-Rossum-Photography_51

Bruidsreportage Kampen van Pieter en Henriet

In Bruiloft by Huibert van Rossum

Bruidsreportage Kampen van Pieter en Henriët
20150918_Pieter-Henriet_Huibert-van-Rossum-Photography_02
In de hele vroege ochtend van deze mooie dag ging ik op weg naar de broer en schoonzus van de bruidegom in Kampen. Pieter werd door hen deze ochtend uitgezwaaid en natuurlijk eerst geholpen met alle voorbereidingen. Wat een mooie mensen! Ze hadden ook nog een verrassing voor Pieter, namelijk een persoonlijk geschreven brief van bruid Henriët! Nadat Pieter deze hardop begon te lezen kwam daarna misschien wel één van de gaafste momenten van de bruiloft. Henriët wist met deze brief Pieter zo te raken dat hij, zijn broer, schoonzus en nichtje helemaal volschoten (kippenvel!). Er is toch niet mooier dan op een bruiloft te zien dat mensen kwetsbaar durven te zijn en zoveel om elkaar geven? Nadat de bruidsauto, een Audi a5 cabriolet, aangekomen was ging ik alvast door naar de bruid waar Pieter dan weer later zou arriveren. Samen met haar moeder trok ze haar mooie bruidsjurk aan en werd er geraden wat voor soort trouwauto Pieter gekozen zou hebben. Ze was best wel een beetje gespannen… (heerlijk!) Op het moment dat ze Pieter zag verdween de spanning volkomen! Voor de fotoreportage gingen we naar de heide bij Heerde en nog snel even naar de oude tabaksfabriek De Olifant in het centrum van Kampen.
De ceremonie vond plaats in het Raadhuis van Kampen in de Gouden Zaal. Wat een super gave zaal is dit! Heel mooi! Hier werd Pieter nogmaals verrast door Henriët! Begeleidt door het pianospel van haar vader zong ze haar Pieter toe! Wauw, weer zo’n kippenvel moment. Daarna werd Henriet door haar vader weggegeven in het Lutherse Kerkje in Kampen aan Pieter.

Pieter en Henriët, wat ben ik blij dat ik deze dag vol liefde en mooie momenten mocht vastleggen. Ik wens jullie een prachtig huwelijk toe!

 
Ga je trouwen? Maak snel een afspraak!

Laat hier een leuke reactie achter