Trouwreportage
Emotie, liefde, prachtige mensen, mooie momenten … Ik vind het gaaf die waardevolle uren in beeld te brengen, om met foto’s het verhaal te laten vertellen van jullie dag.

Mijn naam is Huibert van Rossum en ik werk als bruidsfotograaf door heel Nederland en daarbuiten. Binnen onze landsgrenzen reken ik geen reiskosten. Kijk op mijn blog voor de persoonlijke verhalen en foto’s van stellen die zich nu getrouwd mogen noemen en doe er inspiratie op voor jullie dag! Lees meer over mijn werkwijze en maak voor jezelf een indicatie van de kosten als ik jullie trouwdag zou fotograferen. Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem dan snel contact met mij op of jullie datum nog beschikbaar is. Uiteraard kun je ook contact opnemen als je bepaalde vragen hebt. In het kennismakingsgesprek dat aan elke reportage vooraf gaat, kunnen jullie mij alles vertellen over hoe dé dag eruit gaat zien! Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend, je verplicht je nog tot niets.

In mijn fotografie sluit ik aan bij de stijl die bij jullie past, zodat de foto’s persoonlijk en eigen worden. Zo sta ik bij de ene bruiloft op het strand, terwijl ik een week later in een stal koeienvlaaien probeer te ontwijken, om op de bruiloft daarna door de gangen van een prachtig kasteel te schrijden.

Het mooie aan mijn vak is dat iedere bruiloft uniek is, geen dag is hetzelfde! En juist die kenmerkende dingen, van de corsages tot de trouwauto – waarbij ik me soms moet inhouden om niet zelf even achter het stuur plaats te nemen –, maken dat ik zo van trouwreportages geniet.