bruidsfotograaf-burg-haamstede_canadian-wedding_huibert-van-rossum-photography_14

Bruidsfotograaf Burg-Haamstede

In Bruiloft, Zeeland by Huibert van Rossum

Bruidsreportage op de Kop van Schouwen-Duiveland

“Huibert is een super goede fotograaf, heel prettig om mee te werken. Hij heeft oog voor details en werkt heel onopvallend. Kan niet wachten tot we de foto’s krijgen!!!” ~ Michiel & Anne
 Wat een fantastisch bericht om een dag na de bruiloft op je FB-pagina spontaan te ontvangen! En dat de samenwerking heel prettig was, kan ik be-amen, zeer prettig zelfs! :)
 Bruidsfotograaf Burg-Haamstede 
Een aantal elementen uit het kennismakingsgesprek blijven me altijd wel bij. Dit keer was een van die dingen het aantal bruidskinderen wat bruid Anne opnoemde: 12 bruidskinderen. Wowww! Natuurlijk komt het vaker voor dat er bruidskinderen bij een bruiloft aanwezig zijn, maar zoveel is natuurlijk extra leuk. Bovendien blijken het er zelfs 13 te zijn! Hoe cool is dat! Daarbij komt ook nog eens dat ze wel heel mooi in stijl zijn gekleed. Sowieso heeft de bruiloft wel iets weg van een Canadian Wedding. En dat is niet toevallig. Anne & Michiel hebben wel wat met Canada en er is zelfs familie vanuit Canada aanwezig! In een stoere Dodge Ram Pickup verplaatsen ze zich door de Kop van Schouwen-Duiveland. We bezochten een mooi Landhuis in Burg-Haamstede, de prachtige dorpskerk en tenslotte de Schouwse Hoeve waar het feest plaatsvond. Wat was het een mooie dag! Ik had het super naar mijn zin en kwam met een voldaan gevoel thuis. Ik zou nog heel veel kunnen zeggen over de gave bruidsjurk, de véle toffe details, de stoere bruidegom met zijn hartjessokken… maar misschien moeten jullie de beelden gaan bekijken….
 
Michiel & Anne
Wishing you love, luck and happiness!
 

 
Ook op zoek naar een fotograaf op Schouwen-Duiveland of bruidsfotograaf Burg-Haamstede of heel ergens anders? Neem dan contact contact met mij op!

Laat hier een leuke reactie achter